Wednesday, September 07, 2005

JOSHUA TIME 121

I have a problem...

My back still hurts and neck is hurtting again yesterday while driving I noticed my arms and hands started to tingle again.

I don't want no more surgery.

Neck surgery did not make me normal as I hoped, no other surrgery will eitherr.

I GUESS BEING NORMAL IS A DREAM. This is a scary time for me as my mom might be facing surgery aswell. Her knee is messed up. My dad recently had a bad wreck it knocked him up pretty bad. Plus a lot of stress which is included by the following with home health: Home health aides never came today Monday September 05, I'm supposed to be seen 5 days a week. Last year, Martha saw me on the holidays thatI wanted to be seen. This year not good at all.I never know when the aides are coming or not coming.I shaved and cutt myself.However I have piece of good news is, I got to lock my door last night. I felt safe last night which a first time in a long time.The other bits of good news is I JUST FINISHED EATTING MY SATURDAY BREAKFAST THANKS FOR THE GREAT WEEKEND AND BREAKFAST SATURDAYI SHAVED NOT BAD BUT NOT GREAT EITHER NOT MANY CUTS THAT I CAN TELLI SHOWERED I GOT TO WASH MY OWN HAIR AND BODY WHICH IS ALWAYS GOOD ESPECIALLY SINCE WHEN THE AIDE IS HERE SHE HAS TO DO IT AND I HAVE NO PRIVACY I'M GOING TO BRUSH MY OWN TEETH WHEN THE AIDE IS HERE SHE HAS TO DO THAT. I got to dress my self to MONDAY.

IF I CALLED CENTRAL OFFICE AND COMPLAINED ON BERTHA AND OTHERS WOULD I BE DROPPED?

WHEN IS ROXANNA COMING BACK? CAN YOU PLEASE FIND OUT AND LET ME KNOW? MORE THAN ANYTHING SHE WAS AND IS A FRIEND

Nurse DEB I KNOW WHY MY BP HAS BEEN UP ITS STRESS AND THE NEW AIDE AND OTHER STRESSFUL THINGS

SHANNON ASKED ME IF I WANTED HER TO DO HOMEMAKING YESTERDAY AND TODAY BUT I SAID NO SEE NO ONE CAME MONDAY I ASKED TO BE SEEN MONDAY SHE CAN NOT DO 30MINUTES FOR 4DAYS SO WE HAVE WENT BACK TO AN HOUR MONDAY AND AN HOUR FRIDAY I’M NOT GOING TO LET HER GET PAID FOR NOT COMING MONDAY AND DOING MONDAY HOME MAKING ON A DIFFERENT DAY AM I WRONG?
SHE SAID NO ONE WORKED MONDAY SHE SAID BERTHA SAID THAT TO I DON’T BELIEVE OR TRUST BERTHA THE ONLY PEOPLE I BELIEVE AND OR TRUST IS YOU AND ROXANNA

I HAVE TO BE NICE TO THE AIDES AND I’M TRYING TO BE

MY BP YESTERDAY AT DOCTOR’S OFFICE WAS 180 OVER 92 AND I HAD TO ASK FOR A BP PILL I ALSO GOT A NERVE PILL MORE SLEEPING PILLS AND MORE PAIN PILLS

JOSHUA

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Google
 
Web www.myspace.com
www.foxnews.com www.cnn.com